PROJECT EN LOCATIE

141 luxe afgewerkte huurappartementen op een toplocatie!

In Oranjekade woon je straks pal aan het water dat zo kenmerkend is voor Helmond. Oranjekade wisselt pakhuisarchitectuur af met moderne woongebouwen.

Verdeeld over 7 woongebouwen komen 141 huurwoningen in allerlei soorten, vormen en maten. Alle appartementen zijn luxe afgewerkt en beschikken over een mooi pvc vloer, modern ingerichte keuken, complete badkamer en een berging en parkeerplaats!

In Oranjekade woon je straks pal aan het water dat zo kenmerkend is voor Helmond: het kanaal, ook wel bekend als de Zuid-Willemsvaart. Oranjekade wisselt stijlvolle pakhuisarchitectuur af met eigentijdse woongebouwen. Het plan heeft een allure die je in wereldsteden als Amsterdam en Berlijn ziet. In Oranjekade woon je in de natuur en ben je toch binnen een paar minuten in het hart van de bruisende stad. Veel beter kun je het niet treffen.

WONEN AAN DE KADE,
ARCHITECTUUR VAN WERELDSE ALLURE

Net als het nabij gelegen Eindhoven is de stad Helmond volop in ontwikkeling. Waar Helmond decennia geleden nog als een wat sobere arbeidersstad werd gezien, is het inmiddels een levendige, middelgrote stad waar ontzettend veel te beleven is.Helmond beschikt over een ruim voorzieningenaanbod zoals winkels, openbaar vervoer, vier treinstations, bioscoop, scholen en voortreffelijke horeca (waaronder een sterrenrestaurant).

Op enkele minuten fietsen vanaf het centrum van Helmond ligt Oranjekade. Het plan ligt ten oosten van de Kanaaldijk en ten westen van de Albert Heijn XL en de watertoren. De doorgaande weg Oostende ontsluit het plangebied aan de noordzijde en de Waardstraat maakt Oranjekade aan de zuidzijde toegankelijk.

Qua bereikbaarheid is Oranjekade geweldig gelegen! De belangrijkste verkeersader van Helmond (de N270/Kasteel-Traverse) ligt op een paar autominuten afstand.

Ga je toch liever met het openbaar vervoer dan kun je voor het plan opstappen op de bus of ben je in enkele fietsminuten op het treinstation.